Workshop Abhyanga (Ayurvedische massage)

Workshop Abhyanga (Ayurvedische massage)

Workshop Abhyanga (Ayurvedische massage)Na jaren van masseren, vind ik het nu ook fijn om mijn kennis en mijn ervaring over te dragen. Plus, ik hoor van veel klanten dat zij mijn workshop Abhyanga als heel prettig en Liefdevol ervaren. En, dat heeft mij ook aan het denken gezet, omdat het niet vanzelfsprekend blijkt te zijn dat een ieder liefdevolle aanraking en aandacht ontvangt.

Massage voor jong en oud

Vanuit mijn familie heb ik al op heel jonge leeftijd geleerd dat massage goed is voor de gezondheid. Bij ons wordt gemasseerd van baby tot en met senior. Mijn jongste herinnering van massage is, het geborgen en veilig gevoel dat ik ervaarde en dat eventuele pijntjes verdwenen. Plus, de olie rook ook zo lekker. Deze ervaring wil ik graag doorgeven aan een ieder die ook zijn of haar dierbare wil masseren en een veilig en geborgen gevoel wil geven. In deze workshop leer je een basis massage die een ieder kan leren. Immers, de nadruk ligt vooral op jouw liefdevolle aanraking, jouw intentie.

Dé traditionele Ayurvedische massage

Abhyanga betekent op het geheel toevoegen en is de traditionele Ayurvedische massage. In de workshop leer je op een laagdrempelige wijze masseren van kruin tot de tenen. In een dag kun je mijn Abhyanga leren en daarna levenslang blijven masseren. Het is een privé workshop. Je neemt een model mee om de massage op te leren uitvoeren, je ontvangt een fles Ayurvedische olie en een Certificaat. Deze massage kun je eventueel ook aanbieden als aanvulling in je salon.

Een aangepaste vorm van mijn workshop Abhyanga verzorg ik bij Spiritueel Centrum Jasmijn in Tilburg. Houd de pagina  in de gaten voor de actuele data en tijden.

Mocht een datum je niet schikken, neem dan contact op met mij om een andere datum af te spreken.