Workshop Aromatherapie

Workshop Aromatherapie

Workshop Aromatherapie

Ben je op zoek naar een natuurlijk middel ter ondersteuning van je gezondheidsklachten? Ben je op zoek naar een manier dat helpt om beter te kunnen slapen? Of om te ontspannen? Probeer mijn workshop Aromatherapie, het helpt!

Afkomstig van kruidengeneeskunde

Aroma therapie is voort gekomen uit de kruidengeneeskunde. Van oudsher werden kruiden gebruikt ter genezing van ziektes, om ruimtes te reinigen en om een heerlijke geur om je heen te hebben. Later, toen de wetenschappers ontdekten hoe zij de essences van de kruiden en planten konden afscheiden, is de etherische olie ontstaan. In de parfumwereld wordt nog steeds gretig gebruik gemaakt van de essences van veel bloemen zoals jasmijn. Ook lavendel is een belangrijke geur in de parfumwereld vanwege haar zuiverende eigenschappen. Ook voor onze huid speelt aroma therapie een grote rol, omdat de huid door de poriën stoffen opneemt die terecht komen in de bloedbanen en het lymfesysteem. Hierdoor wordt het immuunsysteem versterkt en voorkom je ziekte.

De essentiële olie die in de aroma therapie worden gebruikt, zijn essences uit planten, zijn zeer krachtig en verlichten klachten. Er is nu een shift gaande, waarin de mens van nu bewuster is en meer geeft om een gezondheid en genezing op natuurlijke basis. Essentiële oliën passen daar goed bij en zijn geschikt voor iedereen.

Algmene infomatie of Verzorgingsproduct maken

Ik verzorg 1 op 1 workshop Aromatherapie van 1 uur, waarbij ik je vertel over aromatherapie. Er is gelegenheid om enkele oliën te ruiken en te ervaren. Je kunt je ook aanmelden voor een workshop voor het maken van verzorgingsproducten o.b.v. de essentiële oliën. Deze workshop kost €20,00.

Je ontvangt informatie over de oorsprong, het gebruik en toepassing op het lichaam en waar je de essentiële oliën kunt kopen. Je bent van harte welkom!

Neem gerust vrijblijvend contact op via het contactformulier van NyaVeda!