Workshop hoofd-, nek- en schoudermassage

Workshop hoofd-, nek- en schoudermassage

Workshop Hoofd-, Nek- en SchoudermassageHeb jij of je partner vaak last van spierpijn in de nek of schouder of hoofpijn? Vraag je af hoe je aan de pijn komt? Of weet je het wel, maar kom je niet toe om de pijn te verhelpen? Wacht hier niet mee, maar doe er iets aan voordat het chronisch wordt.

Veel mensen met hoofd-, nek en schouderklachten

De meeste mensen klagen over spierpijn in het gebied van hoofd- nek- en schouder. Logisch, waarom? Volgens Ayurveda zijn lichaam en geest met elkaar verbonden. Vanuit je zintuigen neem je waar: je ziet, ruikt, hoort, proeft en voelt. Als je waarneming positief is, dan ondervind je geen last. Echter, is het een negatieve ervaring, dan zal deze ervaring je niet loslaten en bij continu negeren zal je lichaam je een signaal geven in de vorm van pijn. Blijf je de pijn negeren, dan wordt de pijn chronisch en duurt het heel lang voor je af ben van de pijn.

Masseren helpt om van de pijn af te komen, bij chronisch pijn is het aan te bevelen om dagelijks gemasseerd te worden. En daar zit het euvel. Omdat je niet elke dag naar een therapeut kan gaan om gemasseerd te worden. Ik raad aan om preventief te werk te gaan en jezelf, maar vooral je gezondheid te ontlasten van pijntjes. Speciaal voor jouw spierpijn heb ik een korte massage ontwikkeld.

Workshop hoofd-, nek- en schoudermassage

In mijn workshop leer je in 2 uur enkele effectieve massage grepen die je kunt toepassen. De massage kan op een stoel worden gegeven of liggend op een massage tafel. De massage voer je uit met essentiële oliën. Dit zijn zeer krachtige concentraties verkregen uit planten en kruiden van Moeder Natuur. De werking van de oliën blijven lang voelbaar.

Benieuwd geworden naar een hoofd-, nek- en schoudermassage??

Maak dan een afspraak via het contactformulier bij NyaVeda!