Klankschaal massage

Klankschaal massage

 

Ayurveda is een oosterse manier van benaderen voor de mens als geheel in lichaam, ziel en geest. In oosterse, in het bijzonder de Indiase cultuur, is massage een aanraking waarbij niet de spieren centraal staan, maar de mens als liefdevolle persoon.

Perfecte aansluiting op Ayurvedische massage

De werking van de Peter Hess® – klankmethode is gebaseerd op natuurkundige wetten. Wie een steentje in het water laat vallen, ziet hoe er golfjes ontstaan die zich door het water verspreiden. Zo wordt elke watermolecuul in beweging gezet, zowel horizontaal als verticaal. Tijdens een klankschaalmassage gebeurt er als het ware hetzelfde met ons lichaam, dat ook voor ca. 70% uit water bestaat. Met hun veelheid aan frequenties en zachte trillingen zorgen de klanken voor harmonie in alle cellen. Een klankschaalmassage heeft een positieve invloed op lichaam, geest en ziel.

Wij leven in een uitzonderlijk moeilijke tijd van een grote (virus) ziekte dat vele slachtoffers kent. De situatie zorgt voor onrust en angst wat weer leidt naar stress dat een negatief effect heeft op de chakra’s. Met het gebruik van de klankschalen kan Rust en ontspanning bereikt worden en komt er zachtheid in je wezen. De massage wordt over de kleding heen gegeven, dit kan een drempel weghalen bij sommige mensen om een massage te ondergaan en te kunnen genieten van een massage.

De klankschalen zijn gemaakt volgens strikte receptuur voor een therapeutisch werking

In mijn praktijk bied ik jou de volgende klankschaalmassages:

  • Een verzorgende massage voor alle chakra’s. Als een blokkade ontstaat in de ‘prana – Sanskriet voor levensenergie’ – dan komt 1 of meer chakra’s in onbalans. Met een zachte klankaandacht kan verandering worden gebracht. Op deze manier wordt de prana – dat een doorgaand energiestroom is – beïnvloedt en geharmoniseerd. Deze behandeling is een gehele lichaamsmassage over de kleding heen.
  • Een klankreis voor 1 of 2 personen, waarbij je aangekleed ligt op een mat op de grond. Met verschillende klankschalen geleid ik jou met een gesproken meditatie naar ontspanning toe en geniet je na de gesproken meditatie van de tonen van de klankschalen. De klankreis kan naar wens ook specifiek gericht worden op 1 chakra.

 

Wil je ook deze ontspannende massage ervaren?

Maak dan een afspraak via het contactformulier van NyaVeda!