Workshops

Na jaren van masseren, vind ik het nu ook fijn om mijn kennis en mijn ervaring over te dragen. Plus, ik hoor van veel klanten dat zij mijn workshop Ayurvedische massage als heel prettig en Liefdevol ervaren. En, dat heeft mij ook aan het denken gezet, omdat het niet vanzelfsprekend blijkt te zijn dat eenieder liefdevolle aanraking en aandacht ontvangt.

Vanuit mijn familie heb ik op heel jonge leeftijd geleerd dat massage goed is voor de gezondheid. Bij ons wordt gemasseerd van baby tot en met senior. Mijn jongste herinnering van massage is, het geborgen en veilig gevoel dat ik ervoer en dat eventuele pijntjes verdwenen. Plus, de olie rook ook zo lekker. Deze ervaring wil ik graag doorgeven aan eenieder die ook zijn of haar dierbare wil masseren en een veilig en geborgen gevoel wil geven. In de workshop leer je een basis massage die eenieder kan leren. Immers, de nadruk ligt vooral op jouw liefdevolle aanraking, jouw intentie.

Massage voor jong en oud – Ayurvedische massage

In de workshop leer je op een laagdrempelige wijze masseren van kruin tot de tenen. In een paar uren kun je mijn Ayurvedische massage leren. Het is een privé workshop. Je neemt een model mee om de massage op te leren uitvoeren, je ontvangt een fles Ayurvedische olie en een Certificaat. Je kunt kiezen om de massage in 1 dag te leren of in 2 dagdelen. Je leert de massage in je eigen tempo. Deze massage kun je ook aanbieden als een speciale aanvulling in je salon.

Workshop hoofd-, nek- en schoudermassage

De meeste mensen klagen over spierpijn in het gebied van hoofd- nek- en schouder. Logisch, waarom? Volgens Ayurveda zijn lichaam en geest met elkaar verbonden. Vanuit je zintuigen neem je waar: je ziet, ruikt, hoort, proeft en voelt. Als je waarneming positief is, dan ondervind je geen last. Echter, is het een negatieve ervaring, dan zal deze ervaring je niet loslaten en blijf je aan deze ervaring denken tot je gaat piekeren. Bij continu negeren zal je lichaam je een signaal geven in de vorm van pijn. Blijf je de pijn negeren, dan wordt de pijn chronisch en duurt het heel lang voor je af ben van de pijn.

Masseren helpt om van de pijn af te komen, bij chronisch pijn is het aan te bevelen om dagelijks gemasseerd te worden. En daar zit het euvel. Omdat je niet elke dag naar een therapeut kan gaan om gemasseerd te worden. Ik raad aan om preventief te werk te gaan en jezelf, maar vooral je gezondheid te ontlasten van pijntjes. Speciaal voor jouw spierpijn heb ik een korte massage ontwikkeld.

In mijn workshop leer je in 2 uur enkele effectieve massage grepen die je kunt toepassen. De massage kan op een stoel worden gegeven of liggend op een massagetafel. De massage voer je uit met essentiële oliën. Dit zijn zeer krachtige concentraties verkregen uit planten en kruiden van Moeder Natuur. De werking van de oliën blijven lang voelbaar.

Wil je ook leren te masseren?

Maak dan een afspraak via het contactformulier bij NyaVeda!