Thema’s uit het leven

Het leven is onvoorspelbaar, je weet nooit wat morgen brengt. Een goed voorbeeld is hoe wij nu leven met een virus dat een ongekende weerga heeft op ieders leven op de hele wereld. Ik zeg maar zo, er is geen Boek van het Leven, het leven gebeurt gewoon. Ik denk dat ieder mens voorspoed wil in het leven, immers wanneer je goed in je vel zit, dan is alles oké, je bent blij, vrolijk, alles ziet er zonnig uit.

Zelfinzicht door Ayurveda en Spiritualiteit

Ayurveda trekt de aandacht van steeds meer mensen. Toen ik pas begon met mijn praktijk, gaf ik vaak lezingen over Ayurveda. Het is ook voorgekomen dat ik geïnterviewd ben over Ayurveda. Het valt mij op dat steeds meer mensen bewust met hun gezondheid bezig zijn en dat willen ondersteunen met een natuurgeneeswijze. Ayurveda past hier goed bij. Ik merk ook dat steeds meer mensen zoeken naar een vorm van zingeving, vaak is de reden om rust in zichzelf te krijgen. Dan is het fijn als je over een thema kunt lezen van iemand die een vergelijkbare thema meemaakt of heeft meegemaakt. Je vindt troost.

Er zijn veel boeken geschreven over Ayurveda en allemaal even prachtig en leerzaam. Vanuit mijn persoonlijke levensstijl, dat als basis de Ayurvedische leefstijl en gedachtegang heeft, heb ik een E-book geschreven. In mijn E-book beschrijf ik de basis kennis over Ayurveda waarna je je verder kunt verdiepen in Ayurveda.

Herkenning, Binden en Versterken

Op deze pagina post ik mijn blogs over allerlei thema’s uit het leven. Thema’s die herkenbaar zullen zijn bij met name vrouwen. In de loop der jaren heb ik ervaren dat vrouwen uit allerlei culturen dezelfde thema’s delen en dat het helpt om soms iets te kunnen begrijpen of te verwerken. En, dat is ook mijn bedoeling, ik deel met jou eenzelfde thema, zodat wij elkaar in kunnen vinden en begrijpen.

Onlangs ben ik geïnterviewd door Hieke, (NaturalMenta – A guide to self care & wellbeing) zij schrijft blogs over gezondheid en ze wilde mij interviewen over Ayurveda in het dagelijks leven. Hieke heeft zelf ook kennis van Ayurveda en samen met mijn kennis en ervaring is deze blog tot stand gekomen. Via deze link lees je de volledige blog: https://www.naturalmenta.nl/body/

 ‘A mind that is stretched by a new experience can never go back to its old dimensions’

Wil je ook ontdekken hoe je weer in je kracht komt en weer stevig in het leven kunt staan?

Maak dan een afspraak bij NyaVeda voor een spiritueel consult!