Spirituele coaching

Spirituele coaching

Spirituele coaching

Het leven is onvoorspelbaar, je weet nooit wat morgen brengt. Ik zeg maar zo, er is geen Boek van het Leven, het leven gebeurt gewoon. Wanneer je goed in je vel zit, dan heb je voorspoed en dan is alles ok, je bent blij, vrolijk, alles ziet er zonnig uit.

Tegenspoed als tegenstander

Maar dan meld Tegenspoed zich aan! En dat is een lastige, want hoe ga je ermee om, wat doet het met je, bij wie kan je terecht voor een goede begeleiding. Vragen, vragen. Tegenspoed kent vele oorzaken en treft jou in de basis van je zijn. Want, wij, mensen hebben nou eenmaal emoties en gevoelens, en bij tegenspoed kunnen wij uit balans raken.

Ayurveda zegt dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. Vandaar, dat een tegenslag je gezondheid kan raken en je daardoor fysieke klachten kunt krijgen. Tegenspoed maakt je zwak, rusteloos, zorgelijk, vermoeid, enz. Blijf je lang in dit patroon en negeer je alle signalen, dan zal je lichaam reageren met pijn, slecht slapen, stoornissen en meer. Hoogste tijd voor een time-out en tot actie over te gaan.

Spirituele coaching werkt van binnen naar buiten

Bij NyaVeda verzorg ik spirituele coaching. Dit zijn geen zweverige consulten, maar gesprekken waarbij ik je tot je kern laat komen. Ik werk van buiten naar binnen. Vanuit je fysieke klacht reizen we totdat we bij de oorzaak komen van je klacht. Dit vraagt wel dat je jezelf openstelt en eerlijk bent tegenover jezelf. Ik begin mijn consult met de nadi pareksha (de polsvoeling). De polsvoeling is intuïtief perceptief, ik vertel jou wat ik waarneem. De polsvoeling vertelt mij ook welke constitutie bij jou dominant is. Met deze informatie kan ik je helpen en je uitleg geven wie je als persoon bent in de basis van je zijn. Het gesprek dat dan volgt tussen jou en mij, leidt dan tot het punt waar de zelfreflectie kan beginnen en jij zelfinzicht krijgt en weer in je kracht kan komen.

Met je herwonnen kracht, begrijp je meer van jezelf, kun je beter omgaan met tegenslag, kun je zorgen dat je weer beter in je vel zit en dat je weer blij en tevreden bent.

 ‘A mind that is stretched by a new experience can never go back to its old dimensions’

Wil je ook ontdekken hoe je weer in je kracht komt en weer stevig in het leven kunt staan?

Maak dan een afspraak bij NyaVeda voor een spiritueel consult!