Title

Test content overlay

Klankschaal massage

Ayurveda is een oosterse manier van benaderen voor de mens als geheel in lichaam, ziel en geest. In oosterse, in het bijzonder de Indiase cultuur, is massage een aanraking waarbij niet de spieren centraal staan, maar de mens als liefdevolle persoon.

Nyaveda klankontspanning © Bas Haans Fotografie

Perfecte aansluiting op Rust en Ontspanning is: Klankschaal massage

De werking van de Peter Hess® – klankmethode is gebaseerd op natuurkundige wetten. Wie een steentje in het water laat vallen, ziet hoe er golfjes ontstaan die zich door het water verspreiden. Zo wordt elke watermolecuul in beweging gezet, zowel horizontaal als verticaal. Tijdens een klankschaalmassage gebeurt er als het ware hetzelfde met ons lichaam, dat ook voor ca. 70% uit water bestaat. Met hun veelheid aan frequenties en zachte trillingen zorgen de klanken en klankgolven voor harmonie in alle cellen. Een klankschaalmassage heeft een positieve invloed op lichaam, geest en ziel.

Wij leven in roerige tijden waarin veel gebeurt om ons heen. Veel mensen hebben moeite met al wat gebeurt. De gebeurtenissen  zorgen voor onrust en angst wat leidt naar stress en dat heeft een negatief effect op ons welzijn. Als een blokkade ontstaat in de ‘prana – Sanskriet voor levensenergie’ komt 1 of meer chakra’s in onbalans. Met een zachte klankaandacht kan verandering worden gebracht. Op deze manier wordt de prana – dat een doorgaand energiestroom is – beïnvloedt en geharmoniseerd.

Met de klanken van de klankschalen komt Rust en Ontspanning en komt er zachtheid in je wezen. De massage wordt over de kleding heen gegeven.

De klankschalen zijn gemaakt volgens strikte receptuur voor een therapeutische werking

Ik verzorg ook op locatie Klankontspanning en bied het volgende aan:

  • Bedrijven: een stoelmassage van 20 minuten voor de werknemers. De werknemer zit op een stoel en legt het hoofd op een kussen. In deze ontspannende houding geef ik een massage met een klankschaal over de nek, bovenrug en armen. Na deze korte behandeling, voelt de werknemer zich fitter. Het is ook mogelijk voor een groep van 6 werknemers mee te doen aan een korte Stoelyoga
  • Verzorgingshuizen: een klankontspanning voor de bewoners. De bewoners zitten op een stoel en luisteren naar de muziekinstrumenten. Dat zijn de klankschalen en andere muziekinstrumenten zoals een Ocean drum of een windgong. Door te luisteren met aandacht, wordt je rustig en kalm van binnen en kun je ontspannen. Het is ook mogelijk om de Klankontspanning te ervaren i.c.m. Stoelyoga eveneens zittend op een stoel

Wil je ook deze ontspannende massage ervaren?

Maak dan een afspraak via het contactformulier van NyaVeda!