Title

Test content overlay

Inzicht in jezelf of in een situatie

Zelfinzicht krijg je door Zelfonderzoek

Het klinkt misschien ingewikkeld en dat kan het ook zijn, maar door zelfonderzoek ontdek je veel van jezelf en hoe je in elkaar zit. Zelfonderzoek kun je ervaren als een mooie reis door jouw emoties en gedachten. Als je het Leven beschouwt als een spiegel en als je in die spiegel kijk, lees je aan jouw gezicht je emotie af. De vraag is dan, wat doe je met je emotie?

Concreet: wat gebeurt er met jou als je iets meemaakt?

Er zijn verschillende methoden die jou kunnen helpen met je vraag/vragen. Hieronder benoem ik een paar methoden waarmee ik jou kan helpen:

Meditatie

Mediteren is een hele fijne methode waar je alleen jezelf bij nodig hebt. Er ontstaat een serene stilte in en om je heen dat voelt als een zachte en liefdevolle aanraking. Door deze stilte, ervaar je rust en voel je van binnen wat jou eigenlijk bezighoudt. Als je dan jezelf vragen stelt, komen de antwoorden naar boven. Na een meditatie voel je je lichter en kalm. Meditatie is echt een cadeau.

Numerologie

Numerologie is de leer van de getallen, elke getal heeft eigen trillingen. Deze methode van berekeningen maken, wordt van oudsher gebruikt in oude culturen zoals in Egypte en India. Met de berekeningen uit Numerologie maak ik voor een persoonlijke analyse. Welk getal hoort bij jou en wat verteld dat getal jou? Numerologie is bij iedereen anders, omdat iedereen uniek is.

Tarot of Engelenkaart

Op elke kaart staan afbeeldingen, figuren en kleuren. Elke kaart vertelt iets, eigenlijk geeft de kaart je inzicht in een situatie of gevoel op dat moment. De kaart is geen is geen voorspelling. De kaart is ook een spiegel; de boodschap op de kaart laat jou iets zien.

Spirituele wandeling

Ben je op zoek naar een spirituele gesprekspartner? Samen met jou kunnen we tijdens een wandeling praten over onderwerpen die jou bezig houden. Het praatje kan over allerlei onderwerpen gaan. Ik luister naar je met aandacht. En, als je wilt geef ik jou advies.

Wil je ondersteund worden in het vinden van antwoorden op je vragen, dan helpen bovengenoemde methoden. Kies de methode waar je meteen iets bij ‘voelt’; dat is de methode dat jou gaat helpen.

Wil je een afspraak maken, lees dan graag vooraf de voorwaarden.

Maak het voor jezelf lichter in je hoofd en kom tot zelfinzicht voor een rijker en fijner leven, ik zie of hoor je snel!