Inzicht in jezelf

Vraag jij je af waarom jouw leven gaat zoals het gaat en niet zoals jij wil? Wil je inzicht krijgen in je handelen en/of valkuilen? Wist je dat ieder mens is geboren met een levensopdracht?  Bij geboorte krijg je eigenschappen mee voor je reis in het leven. Soms dwaal je en gebeuren dingen die je niet wil. Wanneer je weet welke eigenschappen bij jou horen, leer je jezelf beter kennen en groeit jouw zelfinzicht en blijf je in balans.

Methodiek met Polsvoeling en Numerologie

Zelfinzicht kun je op verschillende manieren leren. Vanuit Ayurveda wordt bijvoorbeeld de methode  nadi pareksha (de polsvoeling) gebruikt. Met deze methode kan ik je vertellen welke constitutie bij jou dominant is en welke eigenschapen bij die constitutie horen.

Een andere methode is via Numerologie. Deze methode wordt van oudsher gebruikt in oude culturen zoals in Egypte en India. Numerologie is de kennis van de getallen met bijbehorende vibraties. Met Numerologie bereken je verschillende facetten uit jouw persoonlijk leven. Numerologie is bij iedereen anders, omdat iedereen uniek is.

Verrijk je leven, maak jezelf sterker, kortom weet wie JIJ bent. Je leven wordt mooier.

Mijn advies is, blijf altijd geloven in jezelf en in je IK-kracht. Gebruik bovengenoemde methoden als een gids dat jouw begeleidt in je leven en welzijn. Empower jezelf door:

  • zelfinzicht te krijgen
  • jezelf beter kennen
  • verrijk jouw leven
  • vergroot jouw zelfvertrouwen
  • sta sterker op je benen
  • ken jouw valkuilen

Ben jij benieuwd wat bovengenoemde methoden voor jou kunnen betekenen?

Boek dan een consult bij mij voor de nadi pareksha. Ik vertel jou over de constituties en welke bij jou dominant is.

Kies je voor de Numerologie? Neem dan contact op met mij via de mail: info@nyaveda.nl  Ik laat jou dan weten wat ik van jou nodig heb om de berekeningen te maken. De berekeningen ontvang je  in een boekje terug via de mail. Ik vraag wel aan je om vooraf te betalen.

 

Neem contact op met mij om een datum af te spreken.